Joo-o, niinku sanontakin sanoo et tyyntä myrskyn edellä, no okei, ei tääl nyt ihan myrskyä mut tuulee kuitenki tähän rantaan sen verran ilkeesti et tavarat ei meinaa kestää paikoillaan, oikein kohina kuuluu sisälle. 

Mie heräsin tyylikkäästi jo viideltä, kun isännällä soi päivystyspuhelin, hiukkasen ketutti ja otti päähän, en oo muutenkaan saanu hyvin nukuttua viime öinä, itikoita ilmestyy jostain tänne kämppään ja ne riivaa minuu kaiket yöt lentämällä korvanjuuressa. Huoh. No, onneks päivystyksiä ei oo kauheen usein ja itikatkin häipyy tällä tuulella jonnekki hornan kuuseen. 

Pupunkin kerkesin jo bongaamaan tälle päivälle, piti käydä ennen isännän töihin lähtöä hakees autosta eilisen kauppareissun tulokset, elikkä lankaa ja matonkudetta, siellä se pupunen loikki parkkipaikalla. 

Niin, käsityöthän on miulla hyvin lähellä sydäntä, on miulla itseasiassa toinenkin blogi, mihin raportoin ainoastaan niitä valmistuneita (lue:keskeneräisiä) töitä. Voin sen tänne joskus yrittää linkittää, kunhan jaksan perehtyä asiaan tarkemmin. 

On nuo käsityöt kuitenkin mukavaa ajanvietettä tääl mökil, varsinki ku nää kelit on ollu mitä on, säätiedotus tais lupailla vesisadettakin taas vaihteeks. No, eipähän tartte käydä kastelemassa miun ainokaista pensastomaattia. Eipä se raasu kyl jaksa oikein ees kukkia kun ei saa lämmintä oikein ikinä. Siirsin sen vielä aurinkoisempaan paikkaan et sais sen vähäisenkin auringon mitä tänä kesänä on meille suotu. 

Nyt taidan perehtyä takas käsitöihin, ei viitti alkaa oikein mitään rymistelemään ettei likka herää. Tietty jos vaikka sais itekki nukuttua viel pari tuntia ni en pistäis pahakseni mut itteni tuntien se ei onnistu. Otan sit päivällä koiran kainaloon peiton alle ja otetaan päikkärit. Se on meiän ihan oma juttu.