Nähtävästi tuli.

Täällä ainakin on lämpötilat vihdoinki nousseet sinne parinkympin tienoilke ja ulkona tarkenee jopa ilman takkiakin. Ihan kiva et ees tää viimenen viikko keretään likan kanssa nauttia näistä keleistä mökillä.

Sieniä on tullu kerättyä ja syötyäkin, tarkkaa määrää en pysty sanomaan mut arviolta 25 litraa on tullu kerättyä ja lisää meinattiin vielä lähtee ettimään. Mustikoita on pakkasessa se pari litraa, niitäkin olis kyllä tuolla ku viittis vaan kerätä, mut oon niin laiska etten jaksa koko päivää kykkiä metässä keräämässä et saa ämpärin täyteen. 

Miulla pamahti ilkeesti ärtyneen suolen oireyhtymä varsin kiukkuseks tossa viime vklp ja siitä saakka on ollu enemmän tai vähemmän kurja olo, pari ekaa päivää meni niin et jatkuvasti oli etova olo ja ruokahalu oli täysin kadoksissa. Onneks tajusin ottaa kotonta somacit mukaan, oon nyt maanantaista saakka syöny niitä ja pikkuhiljaa alkaa olo paranemaan, oon saanu jopa syötyä vähän ja nälkäkin on ollut. Harmillista vaan sen puoleen ku ei oikein tiiä mitä uskaltais suuhunsa laittaa. Tän päivän saldo on pätkä kurkkua, ajattelin sen olevan sen verran mieto et sen ei pitäis ainakaan ärsyttää mahaa enempää. Kananmunia keitin myöskin, jos ne vaikka maistuis. Pitäis jättää kaikki viljat nyt heti pois, mut arvatkaa vaan oonko tänne mökille varannu mitään sellasta ruokaa, no en. Täytyy vaan koittaa pärjätä sinne saakka et on seuraava kauppareissu tiedossa ni ostelen sit sellasia ruokia missä ei viljaa oo. 

Vaikka nyt tää viikko onkin ollu mukavaa olla mökillä, niin kyllä me vaan likan kanssa lasketaan päiviä siihen et arki alkaa. Miulla on joka kesä sama juttu, mökille on kiva tulla ja tääl on kiva olla mut 2 kk jälkeen sitä kaipaa jo kummasti sisävessaa, suihkua, juoksevaa vettä, jopa pyykkikonetta. 

No, nää hyvät ilmat helpottaa tätä viimesen viikon levottomuutta onneks aika paljon. Nyt mie lähen kattomaa onks kananmunat jäähtyny jo sen verran et pääsis syömään, adios!