Joo oli täs pieni radiohiljaisuus niin sanotusti, ei vaan ehtiny mukamas missään välissä tulla kirjoittelemaan. 

Viime viikonloppuna meil oli kavereita kylässä useempia ja pidettiin sit heidän kanssa hauskas, kelikin oli hyvä lauantaina sentään. 

Viikko meni taas perinteiseen tyyliin likan kanssa mökissä jurottaen, ei oikein mitään tullu kuitenkaan tehtyä vaik koko ajan melkein jotain touhusin. Aika paljon tuli oltua vaan mökissä sisällä ja tehtyä käsitöitä. Kekkasin jo ens joulun joululahjatkin niille henkilöille kenelle yleensä ei meinaa keksiä mitään. Niitä meinasin ruveta tässä näpräämään pikkuhiljaa. 

Tää viikonloppu meni kyl niin hujauksessa, isäntä on ollu auttamassa kaveriaan mökin rakentamisessa molemmat päivät. Lauantaina käytiin likan kanssa kaupungis täydentämässä vähän ruokavarastoja ja ostimpa itelleni ensimmäisen aikuisten värityskirjankin. Se on hyvää ajanvietettä tääl mökillä, sellasta aivot narikkaan touhua. 

Tänään ei olla tehty oikein mitään, käytiin viemässä yhdelle tutulle muikkuja, siivottiin niitä ja syötiinkin niitä. Muikkuja tuli nimittäin reilusti, lauantaina 16 kg, piti soittaa pari kaveria apuun ottamaan niitä verkoista pous etteivät kerkee menee huonoks. Onneks on kavereita kenelle kelpaa muikut kun eihän meillä ois toi määrä mahtunu edes pakastimee , jätettii itellee vaa paistimuikut ja toinen satsi savustusta varten. Piti sit vielä kokeilla "kepillä jäätä" ja pistää viime yöksi samaan paikkaan, ei tullu onneks kun 65 muikkua, ne meni pariin eri paikkaan kun kysyttii et kelpaako. Kelpaahan ne. Lauantaina tuli myöskin harvoista verkoista 4,7 kg kuha, se laitettiin kaverin kanssa myöskin puoliks.

Täällä toimii varsin hyvin tuo ns vaihtotalous, me annetaan kalaa tai apuja, ja saadaan sit tarvittaessa vastapalveluksia, oikein kiva homma. 

Täällä on keli muuttunu ihan syksyiseks, muutamana aamuna herätessä on ulkona tuoksunu ihan syksy. Äsken kävin pihalla ja siel oli ihan pimeetä jo jotenkin, kello on kuitenkin kohta vasta kuus. Toki sadepilvet on ne mitkä maisemaa pimentää mutta silti. Kesä taitaa olla ohi. Eihän tässä kauheesti oo enää siihenkään kun pitää mennä takas kaupunkiin, pari viikkoa. Onneks tänne pääsee aina viikonlopuiks takas. 

Miun oli tarkotus lähtee tänään täs iltapäiväl käymää metäs kattoos vähä kanttarellei ja ehkä mustikoitaki, mut toi vesisade ei nyt oikein houkuttele lähtee kastelee itteensä. Eikä tuol ees nää mitään, otsalampun valossa pitäis vissiin ettiä sieniä ja marjoja. Mustikoita on kyl onneks ihan mökin pihassakin, et niitä ei tartte kaukaa lähtee ettimään. En vaan oo oikein sellanen mustikanpoimija, se on miun mielestä niin hidasta touhua etten ymmärrä miten kukaan jaksaa kerätä ämpäritolkulla niitä marjapuskasta vielä ymmärrän ku voi ottaa penkin viereen ja alkaa keräämään. 

Nyt taidan ottaa vielä lisää kahvia ja tuumailla et mitä sitä tekis. Jättäkää hei kommenttia et lukeeko tätä kukaan, edes ne satunnaiset kävijät vai löpisenkö ihan yksin täällä.