Noniin, pitkään mielessä on kytenyt blogin aloittaminen, mut en oo sit kuitenkaan osannu sellasta aloittaa. Nyt ajatus kypsy päässä, ja päätin kokeilla et kuinka tää lähtee sujumaan. 

Elikkä, ollaan tämmönen pieni uusioperhe itäsuomesta johon kuuluu minä, likka vm 05, isäntä ja terrieri Kaapo, joka tulee varmaan näissä teksteissä vilahtelemaan useammallakin nimellä, terroristi,perkele, ja mitä näitä nyt onkaan, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vieraileviakin tähtiä saattaa teksteissä vilahdella, mut niistä en rupea sen kummemmin kertoilemaan. 

Moni varmaan ihmettelee blogin nimeä, mökkielämää, ei en oo RAY:n vakiokannattaja, vaan nimi juontaa juurensa siitä, et ollaan mökin suurkuluttajia, täällä ollaan kesät aina koulujen loppumisesta koulujen alkamiseen sekä kaikki viikonloput. 

Täällä tuppaa tontilla tapahtumaan kaikenlaista, puput hyppii terassilla, hiiriä pelastellaan milloin mistäkin ja lokkiakin pitää syöttää, noin nyt ensi alkuun mainitakseni. Näistä kaikista jutuista tulen tänne kertoilemaan aina kun siltä vähänkään tuntuu. 

Kuvat tulevat olemaan taattua kännykkäkamera/tablettilaatua, joten pahoittelut siitä jo etukäteen, en oo valokuvaaja, enkä osais edes käyttää kunnon kameraa, joten oon todennu et jätän sen suosiolla niille jotka sen osaa ja tyydyn ihastelemaan muiden ottamia kuvia.

Kieliopillisestikkaan tää blogi ei tuu olemaan mikään äikänopen lempiblogi, joten jos kielipoliisin hommat on lähellä sydäntäsi, voit lopettaa lukemisen tähän, koska todennäköisesti savu nousee korvistasi jo nyt. 

No, jokohan siinä nyt olis ens alkuun pientä pohjustusta. Jos joku asia jää mieltä vaivaamaan, niin laita toki kommenttia, vastaan heti kun huomaan/muistan.