Joo, tuntuu edelleen tuulevan, pihalla ei huvita yhtään olla, kun tuulee suoraan tähän rantaan. En tiiä kuvittelenko,vai onks tänä kesänä tuullu enemmä ku aiemmin. Nykyään 7m/s tuuli tuntuu olevan ihan normaalia. Ärsyttävää, miulla ainakin tuuli tuntuu tunkevan luihin ja ytimiin ja oon heti ihan jäässä. Tulipas monta tuulta käsittelevää lausetta peräkkäin, no eiköhän jätetä tää aihe tähän.

Isäntä läks hetki sitten muikkuverkoille, saas nähdä tuleeko saalista. Eilen oli ekaa kertaa tälle kesälle muikkuverkot vedessä ja tulihan sieltä puol ämpärillistä heti. Tarkemmin sanottuna 95 kpl. Jaettiin niitä sit kaverille ja anopillekkin, kun hukassahan myö oltais oltu jos kaikki ois itelle jääny. Onneks on sellasia kavereita kenelle kelpaa. 

Myö savustettiin sit meiän muikut, olivat niin isoja etteivät meinanneet ritilälle mahtua. Tänään jos sieltä tulee muikkuja niin varmaan paistetaan sit. 

Moni on meiltä kysynykki et eiks teille kasva jo evät selkään ku syötte noin paljon kalaa? No ei oo ainakaa vielä sellasia näkyny. Myö vaan satutaan tykkäämään siitä. Kuinka monen ala-aste-ikäisen tytön lempiruokia on kysyttäessä kala ja kanttarelli :D Hyvä vaan kun tykkää

Tänään on ilmeisesti taas sisäpäivä tiedossa, mikä tarkoittaa tiskausta, käsitöitä ja päikkäreitä. Hahah, laiskottelua siis. Ellei tuu eksyttyä mettään kattomaa et onko siellä niitä sieniä vai nou. Se selvinnee myöhemmin. Nyt otan vielä kupillisen kahvia ennenku rupeen touhuilemaan. 

Laiskaa sunnuntaita kaikille!